Till toppen

Death Metal


Var två sekunder från att inte pallra mig iväg till gymmet idag då jag var så sjukt trött att ögonlocken ryckte. Kändes som den var med i twerking SM för fasen va den guppade upp och ner. Men när jag väl kom till gymmet fick jag sådan galet grym energi. Var nästan helt själv och det spelades metal i högtalarna. Det är alltså det som är nyckeln? Skippa house musiken och kör på tung hårdrock istället 😄 

1 kommentarer

Gravidfoton

I maj fick jag en förfrågan om att ta lite gravidfoton för dessa två små pärlor och ja sa glatt JA! Tycker om att fota men får aldrig tillfälle att öva ordentligt på det. Har liksom ingen att öva med. Så jag blev superglad när jag äntligen fick chansen att fota på riktig. Jag hade skrivit en lång lista med olika poser och bett dem ta med sig specifik rekvisita, så som ett godsedjur och och ett par bebisskor. Allt för att jag skulle kunna knäppa av så många olika foton som möjligt.
 
Och så här blev dem! 
 
 
 
Frågade om jag fick lägga upp två, tre bilder av de ca tjugo som blev vinnarna. Men jag kunde inte välja. Så i "smyg" lägger jag upp fyra bilder haha. Blev jättenöjd med flera av bilderna men blev besviken på destu fler. Knäppte av typ 200 bilder. Men felet berodde definitivt inte på Linkan och Madde. Utan mer på att jag inte är så snabb än med att hitta rätt ljus. Blev mycket justeringar fram och tillbaka. Vi säger helt enkelt att allt är kamerans fel. Fotografering är en materialsport. Och min är som en pensionär som ska utföra Amerikans Fotboll.  
2 kommentarer